Over de functie

JE Consultancy wordt veelal daar ingeschakeld waar de planning & control verder moet worden doorontwikkeld. Wij werken aan P&C-organisaties die hoog moeten scoren in termen van efficiëntie en effectiviteit. Om dat te realiseren is de toepassing van de juiste IT essentieel.

Deze activiteiten willen we verder ontwikkelen. Daarom zijn wij op zoek naar financiële professionals die niet alleen over een goede kennis van de planning & control beschikken, maar het daarnaast ook leuk vinden om te werken aan de toepassing en ontwikkeling van Business Intelligence (BI) systemen.

Als professional vervul je bij JE steeds wisselende opdrachten bij gemeenten, provincies of andere decentrale overheden. Je richt je op planning & control vraagstukken die een IT-oplossing vereisen. Dit kan o.a. bestaan uit:

 • Het optimaliseren van de planning & control;
 • Het implementeren van P&C software systemen;
 • Het ontwikkelen van planning en control documenten;
 • Het fungeren van vraagbaak voor management en budgethouders;

Jouw profiel

 • Je hebt al enkele jaren werkervaring maar wilt meer afwisseling en uitdaging in je werk;
 • Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau;
 • Je hebt een achtergrond in de accountancy of ervaring in een soortgelijke functie bij de lokale overheid;
 • Je hebt in ieder geval kennis van Excel en bij voorkeur ook van BI-systemen en P&C software (bijv. LIAS);
 • Je hebt kennis van overheidsfinanciën en het BBV;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent analytisch ingesteld en communicatief vaardig;
 • Je hebt een pro-actieve houding en kunt goed kaders stellen;
 • Je hebt een goed gevoel voor menselijke en bestuurlijke verhoudingen.

Ons aanbod

JE biedt een inspirerende werkomgeving, waarin ruimte is voor eigen initiatief, ontwikkeling en ambitie. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en volop ruimte voor ontplooiing. Zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Het werken als interim-professional geeft over het algemeen veel voldoening. Wanneer je een opdracht uitvoert, is dat altijd op een plek waar ze jouw inzet nodig hebben. Jouw bijdrage doet er dus toe. Op het moment dat je de klus hebt geklaard en verveling zou kunnen toeslaan, ben je alweer bezig met een volgende opdracht. Daar zorgt het accountteam van JE wel voor. Uiteraard in overleg met jou. De klus moet namelijk wel bij jou passen.

Afwisseling in je werk

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Niet alleen met opleidingen en coaching, maar óók door de juiste opdrachten. Opdrachten die passen bij jouw ambitie, kennis en vaardigheden. Dat vinden wij belangrijk. Uitdagende en passende opdrachten zijn de beste manier om te groeien. Veel afwisseling met kijkjes in verschillende keukens. Zo werk je de ene keer bij een kleine gemeente en dan weer bij één van de G4 gemeenten, een provincie of veiligheidsregio. Het is maar net waar je interesse naar uitgaat. Van financieel adviseur of controller tot manager Financiën. Van digitalisering van de P&C tot introductie van maandcyclisch werken. Lees hier hoe Carlo, Roel en Harold dit hebben ervaren.

Al meer dan 20 jaar in de top van Nederland!

Al meer dan 20 jaar bieden wij onze professionals afwisseling en uitdaging en worden wij door onze klanten gewaardeerd voor onze aanpak en werkwijze. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al de nodige ervaring hebt, wij bieden je een passende omgeving om je talenten verder te ontwikkelen.

Wij zijn in heel Nederland actief, maar als professional verricht je voornamelijk opdrachten in je eigen regio. Tenslotte, mocht je het interessant vinden, dan hebben we ook een aantal video's van collega's opgenomen die al eerder de stap hebben gezet om bij JE te gaan werken. Deze kun je onderaan de pagina van WERKEN BIJ JE zien!