Wij ondersteunen onze klanten in uiteenlopende vraagstukken op het gebied van public controlling, overheidsfinanciën en bedrijfsvoering. Onze dienstverlening kent vier speerpunten: Consultancy, Interim Management, Opleidingen en Werving & Selectie. Met deze diensten richten wij ons op de decentrale overheid (gemeenten, provincies, waterschappen).

Experts in overheidsfinanciën

Elke situatie vraagt om zijn eigen, specifieke oplossing. Door onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat om die te bieden. Op wat voor wijze JE ook aan de slag gaat, uw organisatie en uw beoogd resultaat staan altijd voorop. Deze instelling, gecombineerd met een pragmatische, op kennisoverdracht gerichte manier van handelen staat garant voor langdurige meerwaarde. Dit doen wij met een breed pakket aan diensten.

Onze Diensten ->

 

 

Al meer dan 20 jaar actief

In 2001 hebben wij JE Consultancy opgericht. Toentertijd ontbrak het nog aan een specialist die zich specifiek richtte op de Planning & Control van de decentrale overheid. Met ons 20 jarig bestaan, hebben we in een interview hierover meer verteld. 

Interview ->

Maak kennis met ons team

De meer dan 60 interim professionals die bij JE werken hebben allemaal kennis van en ervaring met de (financiële) bedrijfsvoering binnen de overheid. Maak kennis met het team.

Ons Team ->