JE Consultancy wordt veelal daar ingeschakeld waar de planning & control verder moet worden doorontwikkeld. Wij werken aan de planning & control van organisaties die streven naar een hogere performance. Daarvoor is een goede inzet van IT middelen essentieel.

Om onze activiteiten op dit gebied verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar professionals die over een goede kennis beschikken van Business Intelligence (BI) systemen. Kennis van planning & control of van financiën is een pré.

Over de functie

Als BI-specialist vervul je bij JE steeds wisselende opdrachten bij gemeenten, provincies of gemeenschappelijke regelingen. Je wordt ingezet op vraagstukken die een Power-BI-oplossing vereisen.

Je hebt aantoonbare ervaring met het veilig ontsluiten van data uit o.a. financiële, HR en operationele applicaties en het maken van data-visualisaties met de juiste KPI’s.

Je bent in staat om creatief en analytisch mee te denken over BI vraagstukken en hebt een gestructureerde aanpak. 

Je werkt in projectteams en spart met collega's over de inzet en toepassing van BI Dashboards waarbij we veel breder kijken dan alleen de financiële data. Je bent de schakel tussen collega’s, klanten en leveranciers. Naast je projectwerkzaamheden geef je samen met het team vorm aan de uitbouw van de dienstverlening van JE Consultancy.

In het verleden hebben we onze eigen HR, operationele en financiële dashboards ontwikkeld. Jij zorgt ervoor dat deze oplossingen de komende jaren verder worden ontwikkeld en geprofessionaliseerd in onze dienstverlening.

We zien daarnaast dat er in onze klantenportefeuille steeds meer oog komt voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën bieden. Jij bent de spin in het web die deze initiatieven weet om te zetten naar praktische toepassingen voor onze klanten en onszelf.

Jouw profiel

  • Je hebt al enkele jaren werkervaring maar wilt meer afwisseling en uitdaging in je werk;
  • Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Je hebt in ieder geval kennis van BI-systemen (zoals Power-BI);
  • Je hebt enige affiniteit met P&C of financiën;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent analytisch ingesteld en communicatief vaardig
  • Je hebt een pro-actieve houding en kunt goed kaders stellen;
  • Je hebt een goed gevoel voor menselijke en bestuurlijke verhoudingen.

Ons aanbod

JE biedt een inspirerende werkomgeving, waarin ruimte is voor eigen initiatief, ontwikkeling en ambitie. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en volop ruimte voor ontplooiing. Zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Het werken als interim-professional geeft over het algemeen veel voldoening. Wanneer je een opdracht uitvoert, is dat altijd op een plek waar ze jouw inzet nodig hebben. Jouw bijdrage doet er dus toe. Op het moment dat je de klus hebt geklaard en verveling zou kunnen toeslaan, ben je alweer bezig met een volgende opdracht. Daar zorgt het accountteam van JE wel voor. Uiteraard in overleg met jou. De klus moet namelijk wel bij jou passen.

Afwisseling in je werk

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Niet alleen met opleidingen en coaching, maar óók door de juiste opdrachten. Opdrachten die passen bij jouw ambitie, kennis en vaardigheden. Dat vinden wij belangrijk. Uitdagende en passende opdrachten zijn de beste manier om te groeien. Veel afwisseling met kijkjes in verschillende keukens. Zo werk je de ene keer bij een kleine gemeente en dan weer bij één van de G4 gemeenten, een provincie of veiligheidsregio. Het is maar net waar je interesse naar uitgaat. Van financieel adviseur of controller tot manager Financiën. Van digitalisering van de P&C tot introductie van maandcyclisch werken. Lees hier hoe Carlo, Roel en Harold dit hebben ervaren.

Al meer dan 20 jaar in de top van Nederland!

Al meer dan 20 jaar bieden wij onze professionals afwisseling en uitdaging en worden wij door onze klanten gewaardeerd voor onze aanpak en werkwijze. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al de nodige ervaring hebt, wij bieden je een passende omgeving om je talenten verder te ontwikkelen.

Wij zijn in heel Nederland actief, maar als professional verricht je voornamelijk opdrachten in je eigen regio. Tenslotte, mocht je het interessant vinden, dan hebben we ook een aantal video's van collega's opgenomen die al eerder de stap hebben gezet om bij JE te gaan werken. Deze kun je onderaan de pagina van WERKEN BIJ JE zien!