Scrum is een methode waarmee P&C-producten, verandertrajecten, bedrijfs- en beleidsprocessen sneller, efficiënter en met meer kwaliteit kunnen worden gerealiseerd. Meer en meer overheidsorganisaties zien dan ook de toepassingsmogelijkheden van scrum binnen hun organisatie. Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met scrum hebben we de e-learning Scrum ontwikkeld, waarmee je overal en altijd, zonder veel extra inspanning je kennis over scrum kunt opdoen en toetsen.

Doelgroep

De e-learning scrum is bedoeld voor die medewerkers binnen de organisatie die werkzaamheden, projecten en documenten met scrum willen vervaardigen.

Doel en opzet

In deze e-learning komen de basisbegrippen van agile en scrum aan bod. Na afloop bent u in ieder geval in staat om het verschil tussen agile en scrum uit te leggen en weet u hoe het raamwerk is opgebouwd om toegevoegde waarde voor opdrachtgevers en gebruikers te leveren. Daarnaast bieden we diverse inzichten en artikelen over de toepassing van scrum in publieke organisaties.

Het is de ideale kennismaking met scrum of als voorbereiding op onze verdiepingstrainingen, zoals de “scrumaster in de praktijk” of de “rol van de productowner”. Verder is het een goede voorbereiding voor iedereen die met scrum aan de slag wil of gaat. Bijvoorbeeld een ontwikkelteam dat voor het eerst gaat scrummen of leidinggevenden in een organisatie die niet meedoen in een scrumteam maar wel van invloed zijn op het proces.

Toegang tot de e-learning kost € 149,- exclusief BTW per deelnemer. Voor aanvullende informatie over de training en mogelijkheden bij meerdere abonnementen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 088 – 126 44 00 of e-mail sales@jeconsultancy.nl.