Up-to-date kennis van de wet- en regelgeving rondom het BBV is cruciaal om je werk in de financiële functie goed te kunnen uitvoeren. Door de waan van de dag is er echter niet altijd voldoende tijd om deze kennis op peil te houden. Daarom heeft JE Consultancy nu de ideale oplossing ontwikkeld: de e-learning BBV waarmee je overal en altijd, zonder veel extra inspanning je BBV kennis kunt toetsen en op peil kunt houden.

Hoe dat werkt? Gedurende 30 werkdagen ontvang je dagelijks drie meerkeuze opgaven over het BBV en over de laatste ontwikkelingen binnen de verslaggevingsvoorschriften. Dagelijks wordt een e-mail verstuurd met een link naar een beveiligde omgeving waar drie opgaven klaar staan om te beantwoorden. Dit kan zowel via de website, als via de app die te vinden is in de Apple App Store en de Google Play Store. Na beantwoording van de vragen krijg je direct een terugkoppeling met een toelichting op het juiste antwoord. Vaak zal deze terugkoppeling aangevuld zijn met een verwijzing naar de relevante wet- en regelgeving, notities van de commissie BBV of andere artikelen. Via een link word je dan direct naar de betreffende passage geleid.

Met de e-learning BBV ben je gedurende een langere periode bezig met het opdoen van kennis over het BBV, waardoor deze kennis beter zal beklijven. Daarnaast is de e-learning BBV door de digitale insteek en de geringe tijdsbesteding per dag, uitstekend te combineren met reguliere werkzaamheden. Die flexibiliteit wordt nog eens versterkt omdat je de app op diverse apparaten (laptop, pc of smartphone) kunt oproepen en gebruiken. Mocht het een dag niet lukken om de vragen te beantwoorden, dan is dat geen probleem. Het is mogelijk om gemiste vragen in te halen tot en met de laatste trainingsdag.

Doelgroep

De training is bedoeld voor medewerkers die werken binnen een gemeente / provincie / waterschap of gemeenschappelijke regeling en die werkzaam zijn op het gebied van financiën, control en bedrijfsvoering. Van financieel consulent tot beleidsmedewerker financiën, van medewerker financiën tot concerncontroller.

Abonnementen

Wij bieden de e-learning op drie manieren aan. Er is een gratis proefabonnement en een betaald abonnement. Daarnaast is er de mogelijk van een groepsabonnement voor een gemeente/provincie die meerdere medewerkers tegelijkertijd wil inschrijven.

Kies hieronder het abonnement dat het beste bij jou past. Na inschrijving ontvang je een inlognaam en wachtwoord en krijg je dagelijks een email met de link naar de vragen. Bij het betaalde abonnement ontvang je na de succesvolle beantwoording van de vragen een certificaat.

Proefabonnement
Wil je niet meteen een abonnement afsluiten, maar eerst weten hoe de e-learning BBV werkt, dan hebben we hier een gratis proefabonnement voor je. Gedurende 3 werkdagen ontvang je dan dagelijks 3 opgaven.

Gratis op proef

Individueel abonnement
Houd je BBV kennis eenvoudig en snel op peil. Gedurende 30 werkdagen train je je BBV kennis op een eenvoudige en snelle manier. Dagelijks ontvang je drie multiple-choice vragen. Na beantwoording van de vragen krijg je direct een terugkoppeling met een korte toelichting op het juiste antwoord. Na afronding van de 90 opgaven wordt een certificaat verstrekt. De prijs van het abonnement bedraagt € 295,- per deelnemer.

Schrijf je nu in

Groepsabonnement
De e-learning biedt ook de mogelijkheid van een groepsabonnement en is bedoeld voor organisaties die meerdere deelnemers tegelijk willen inschrijven. Het groepsabonnement biedt decentrale overheden de mogelijkheid om de kennis van het BBV eenvoudig en snel op peil te brengen en te houden. Bij deelname van meerdere deelnemers of een gehele financiële afdeling ontstaat met onze training snel inzicht in welke onderdelen van het BBV goed begrepen worden en welke onderdelen minder goed. Dit wordt overzichtelijk gepresenteerd in een rapport en is voor de opdrachtgever een handvat voor eventuele nadere verdieping. Uiteraard ontvangen geslaagde deelnemers ook een certificaat.

Informeer naar de mogelijkheden