Strategische samenwerking JE Consultancy en Inergy

Persbericht d.d. 6 januari 2021

Inergy, een softwarebedrijf actief in performance management, P&C-software en data analytics en JE Consultancy, een financiële dienstverlener, zijn op 6 januari een strategisch partnership aangegaan. Doel van het partnership is om gemeenten, provincies en overige gebruikers van het LIAS portfolio voor planning & control beter te ondersteunen.

Mathijs van Houweninge, CEO van Inergy: “Met ons LIAS portfolio bieden wij lokale overheid zoals gemeenten, provincies en waterschappen een breed scala aan softwareoplossingen voor planning & control, GRC en Horizontaal toezicht. Met de prognose tools PAUW, BUIG en Info bieden we gemeenten daarnaast ook meer inzicht bij en grip op de inkomstenkant van de begroting. LIAS Analytics en Prestatiemanagement bieden finance en control alles om doelen te stellen, voortgang te volgen en te kunnen sturen. Kortom: een rijk instrumentarium voor de controller. Maar om daar het maximale profijt uit te halen is meer nodig. En daar is deze samenwerking op gericht.”

Eric Mulder, mede-eigenaar JE Consultancy: “JE Consultancy helpt gemeenten om haar planning & control verder te professionaliseren. Vanuit onze kennis op het vakgebied en de jarenlange ervaring in lokale overheid adviseren wij gemeenten over de inrichting van de organisatie en processen rondom de P&C-cyclus. Daaronder valt bijvoorbeeld ook het optimaal implementeren van ondersteunende softwaretoepassingen uit het LIAS portfolio. Zo kunnen wij samen met de klant de maximale kwaliteit- en efficiencyverbetering realiseren. Onze samenwerking met Inergy zal dit verder versterken.”

JE Consultancy

JE Consultancy ondersteunt haar klanten op uiteenlopende vraagstukken op het gebied van public controlling, overheidsfinanciën en bedrijfsvoering. De dienstverlening kent vier speerpunten: Consultancy, Interim Management, Opleidingen en Werving & Selectie. JE richt zich met deze diensten op de non-profit en dan met name de decentrale overheid (gemeenten, provincies, waterschappen). De meer dan 60 professionals die bij JE werken hebben allen kennis van en ervaring met de (financiële) bedrijfsvoering binnen de decentrale overheid. Controlling is een vak apart. De JE-professionals hebben de ervaring en de slagvaardigheid om veranderingen om te zetten in verbeteringen. Resultaatgericht en een “hands-on mentaliteit” staan dan ook centraal in de aanpak. Met andere woorden: JE maakt het verschil.

Inergy

De LIAS productsuite biedt een brede functionaliteit op het gebied van planning en control voor lokale overheden, provincies, waterschappen en onderwijs. Met LIAS is Inergy marktleider bij de Nederlandse gemeenten. LIAS helpt gemeenten doelen te stellen, resultaten te analyseren en rapportages online inzichtelijk te maken voor een grote groep stakeholders, van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Inergy biedt daarnaast full service, non-stop data en analytics op basis van de meest effectieve technologieën van dit moment. Inergy levert alle relevante diensten voor het realiseren en onderhouden van data analytics oplossingen en streeft naar langdurige en succesvolle klantrelaties op basis van een partnershipvisie en co-creatie. Beter presteren door slim met data om te gaan, is daarbij het motto.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over de bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op via sales@jeconsultancy.nl of 088-1264400. Wij staan je graag te woord.