JE naar Top 4 beste Interim Management bureaus

Management Team heeft op 13 december de tweede editie van de MT1000, de lijst met de beste zakelijke dienstverleners van Nederland, gepresenteerd. Zij hebben meer dan vierduizend zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners. Wie heeft de beste producten, wie is het klantvriendelijkst en wie heeft de meest excellente uitvoering? Dat gecombineerd met NPS, de Net Promotor Score die meet of mensen de dienst bij anderen aanraden, heeft een overzicht opgeleverd waar JE Consultancy als 4e is geëindigd van beste Interim Management bureaus in Nederland.

Respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’ Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend. De leveranciers werden daarnaast ook gewaardeerd op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema).

Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Gezamenlijk vormen deze waarderingen de basis voor de ranking in de MT1000. Om bedrijven met veel goede waarderingen te belonen, werden de uitkomsten vervolgens vermenigvuldigd met een logaritmische multiplier. De bedrijven die de ranglijsten aanvoeren, worden dus niet alleen erg goed gewaardeerd door hun klanten, het zijn ook relatief véél klanten die voor deze bedrijven kiezen.

Het management van JE is uiteraard zeer blij met de uitkomst van dit onderzoek. Dit is een mooi sluitstuk van het jaar 2018 en we willen daarvoor onze dank uitspreken naar onze klanten en medewerkers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.