Raadsmonitor geeft inzicht

Heeft u voor iedere raadsvergadering moeite om de actuele stand van zaken aan te leveren? Zijn veel collega’s voor een raadsvergadering nog bezig om alle financiële cijfers goed weer te geven in een document? JE Consultancy en Inergy ontwikkelden samen de raadsmonitor, waarmee raadsleden elke raadsvergadering een actueel inzicht hebben in de financiële stand van zaken.

Actueel dashboard

De Raadsmonitor is een onderdeel van LIAS Enterprise. Met één druk op de knop hebben raadsleden iedere raadsvergadering inzicht in de actuele financiële stand van zaken. De monitor is opgezet als dashboard waarin raadsleden zelf kunnen klikken en selecties kunnen maken. Het dashboard geeft o.a. inzicht in het actuele begrotingssaldo, de voorstellen die deze vergadering op de agenda staan en de ontwikkeling van het weerstandsvermogen.

Webinar Raadsmonitor

Donderdag 17 maart 2022 om 11.00 uur presenteert Inergy de Raadsmonitor tijdens het webinar van LIAS Analytics. Met LIAS Analytics wordt complexe data op een visueel aantrekkelijke manier inzichtelijk gemaakt in dashboards die op diverse devices, zoals laptop of tablet, te bekijken zijn. Wilt u meer weten over de Raadsmonitor, schrijf u dan in voor het webinar.