Inspiratiemiddag Meijerijstad

Geslaagde inspiratiemiddag 🥳
Op donderdag 16 november organiseerden wij in samenwerking met gemeente Meierijstad een inspiratiemiddag gemeentefinanciën.

De dag werd geopend door Willem van den Heuvel, directeur gemeente Meierijstad, waarna de deelnemers door vier interessante onderwerpen werden meegenomen:
Rosan Koolen, projectleider informatiemanagement van gemeente Meierijstad, vertelde over het hele traject rondom de aanbesteding voor een nieuw financieel systeem.
Marco van Berkum vertelde vanuit zijn brede ervaring over de implementatiefase van een nieuw financieel systeem.
John Groote, directeur JE Consultancy, nam de deelnemers mee in de voordelen die een prognosemodel personeelslasten biedt.
Karlo Mans en Sander Jonk van EQili Nederland vertelden hoe EQili ervoor kan zorgen dat je jaarrekeningproces soepel en transparant verloopt.

We sloten deze leuke en informatieve middag af met een gezellige borrel. Dank aan alle sprekers en andere aanwezigen! Bekijk de video voor een korte sfeerimpressie van de middag 🎥👇.

Heb je deze inspiratiemiddag gemist en wil je meer weten over het prognosemodel, EQili of wil je graag in samenwerking met ons ook zo’n inspiratiemiddag organiseren? 👉 Neem dan contact op met onze accountmanagers Rutger Corvers, Vincent Hoeve en Tijmen Klaasman via ✉️ sales@jeconsultancy.nl.