BBV-training: wat zijn de ervaringen?

Op donderdag 17 maart verzorgden managing director Harold Maas en senior consultant Katia Scholder een BBV-training. Tijdens deze cursus behandelden zij zowel de theorie als praktijk van de werking van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV). Na afloop van de training deelden we een vragenlijst uit aan de deelnemers. Hieronder delen zij hun ervaringen.

Voor wie is de BBV-training bedoeld?

Van een financieel adviseur en afdelingshoofd, tot planning- en controlmedewerkers bij verschillende gemeenten. De deelnemers varieerden in functie en ervaringsniveau. Toch komt de respons redelijk met elkaar overeen en geven ze onze BBV-training een gemiddelde score van een 8,5. Met zelfs een 10 tussen de beoordelingen!

Financieel inzicht en basiskennis

De deelnemers hebben zich ingeschreven voor de training om meer kennis en kunde op te doen over het BBV. En dat is gelukt!

Het was een leerzame trainingsdag. Veel stof, maar dit werd goed met voorbeelden uitgelegd.

"Een goede training, met nuttige inhoud en fijne trainers"

De één geeft aan vooral meer inzicht te hebben verkregen in de jaarrekeningen, de ander herkent zich vooral in de theoretische achtergrond van de werkzaamheden bij gemeenten.

Alle hoofdpunten van het BBV worden besproken. Er komen veel thema’s aan bod, maar (nog) niet te diepgaand. Dat is heel fijn!